Kuljetuskalusto

Ajoneuvopeitteemme valmistetaan kotimaisena käsityönä korkealaatuisista materiaaleista ympäristöihin, joissa  tuotteen kestävyys ja toiminnallisuus ovat ensisijaisen tärkeitä ominaisuuksia. Kaikki ajoneuvopeitteemme ovat Avainlipputuotteita.

Valikoimamme kattaa raskaan kaluston peitteiden lisäksi peräkärrypeitteet sekä avolavapeitteet. Yleisimmät peitekoot löytyvät aina suoraan varastosta. Valmistamme vakiokokojen lisäksi mittatilauspeitteitä eli jokaiseen ajoneuvoon saadaan täydellisesti istuva peite.

Peitteiden lisäksi saat meiltä mm. täydelliset kaaripeite- ja veivipeitemekanismit, TIR-vaijerit, rekkakumit, kuminauhat ja petlatut peitenarut.

Tutustu tuotteisiimme, tai kysy suoraan meiltä, mikäli et löydä sopivaa ajoneuvo- tai peräkärrypeitettä valikoimastamme.

Meiltä saat ajoneuvopeitteet myös logo- tai valokuvapainatuksilla.

Uutuutena kauttamme saa nyt PETACKS -korjausteippiä kymmenessä eri värissä, jolla on helppo korjata kaikki ajoneuvopeitteiden vauriot rei’istä repeämiin.

Kaikki ajoneuvopeitteemme ja oheistarvikkeet ovat ostettavissa verkkokaupastamme.

Oikeat ominaisuudet

Ajoneuvopeitteemme valmistetaan korkealaatuisista UV-suojalakatuista PVC-kankaista. Käytämme tuotteissamme luotettavia Serge Ferrarin ja Scantarpin kankaita.

Tästä pääset tutustumaan raaka-valmistajiimme: